31 Ekim 2016 Pazartesi

2.Lig Beyaz Grup 9.Hafta Değerlendirmesi !!!


9.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
10.HAFTANIN PROGRAMI
PUAN DURUMU
GOL KRALLIĞI
6 GOL
YILDIRAY KOÇAL (KEÇİÖRENGÜCÜ)
H.İBRAHİM TUNA (BŞB.ERZURUMSPOR)
5 GOL
MERT SOMAY (FATİH KARAGÜMRÜK)
COŞKUN YILMAZ (KEÇİÖRENGÜCÜ)
DENİZ NAKİ (DİYARBAKIR BŞB.)
YAKUP RAMAZAN ZORLU (KAHRAMANMARAŞ)

4 GOL 
MEHMET BEKTAŞ (HACETTEPE)
NİYAZİ BATUHAN SALMAN (SİVAS BELEDİYESPOR)
ERKAN TAŞKIRAN (BUCASPOR)

3 GOL : 
NEVZAT BİLEN (OFSPOR)
SEDDAR KARAMAN (KONYA SELÇUK)
ŞABAN GENİŞYÜREK (İSTANBULSPOR)
SÜLEYMAN TÜRKEŞ (KONYA SELÇUK)
OKAN EKEN (ZONGULDAK KÖMÜRSPOR)
ONUR ERİŞ (ZONGULDAK KÖMÜRSPOR)

MAÇLARIN DEĞERLENDİRMESİ
Sezona üst üste 3 beraberlik ve ardından galibiyet ile ilk 4 haftayı yenilmeden  geçen Ofspor üst üste 5.maçını kaybetti ancak dün bu maçı kaybetmeyi hak etmemişler.
90.dk.da şu pozisyonda penaltıları  verilmemiş,90+2'de ise gol yiyerek belki de 3 puan alabilecekleri maçtan puansız ayrılmışlar.

Ofspor-Pendikspor maçının hakemi Hakan Akmısır, Ofspor'un son dakikada yakaladığı bu pozisyonda maçı devam ettirdi. https://t.co/dt1bq8L8qu
Bugün oynanan Ofspor -Pendikspor maçı. Dakika 90 Durum 0-0 
https://www.facebook.com/Ofsporpage/videos/10154111868528553/


Pendikspor ilk 5 maçta 1 galibiyet almıştı ve kötü futbol oynadıkları için eleştiriliyorlardı,son 4 maçta bir şekilde 3 maç kazanarak birden kendilerini 14 puanla Play Off hattının 1 puan gerisinde 7.sırada buldular.
Geçen hafta da Buca'yı 85 de buldukları golle yenmişlerdi.
Bu arada golü atan Yasin Görkem Arslan 6.hafta Fethiye'ye de 90+2'de
gol atmıştı.
B.B Erzurumspor 4-1 Büyükçekmece Tepecikspor | Geniş Maç Özeti
Erzurum sahasında İstanbul mağlubiyeti,deplasmanda Kocaeli Birlik beraberliği ve son olarak sahasında Tuzlaspor'a farklı yenilerek ZTK'dan elenince mini bir kriz dönemine girmiş,taraftarlarının çok ağır tepkisi ile karşılaşmıştı.
Tepecik maçı krizi sona erdirmek için bir fırsattı ve böyle zayıf bir rakibin denk gelmesi de şanstı.Olası bir sürpriz sonuç Ahmet Yıldırım'ın da sonu olabilirdi.
Kadroda bir iki değişiklik vardı kupa maçında kırmızı kart gören stoper Doğancan Otman'ın yerine Hüseyin Cihan Avcu,sol bek Sinan Morgil'in yerine Salih Aygen,orta sahada sarı kart cezalısı Savaş Tağa'nın yerine Erdem Koçal şans bulmuştu.Geçen hafta formasını Ertan Koç'a kaptıran Halil İbrahim Tuna da 
11 de idi.
Henüz 3.dk.da Tepecik defansındaki bireysel hatadan H.İbrahim Tuna ve 23.dk.da duran toptan stoper Cihan Avcu'nun kafa golü maçı erken bitirdi.
İki takımın da kaçırdığı goller vardı.H.İbrahim fark yarattı.
Tepecik böyle bir deplasmana niye Semih-Ömer-Gökhan üçlü forvet ile çıkmış anlamadım oldukça cesur idi orta sahaya büyük yük bindi ki Recep Metin ve Lorenzo Patrick Osman Üçüncü iyi oynadılar özellikle Osman 21 yaşında,Fransa doğumlu gencin kumaşı çok iyi.
Yeni Asır gazetesinde çıkan bugünkü Bucaspor haberi.
 9 Eylül gazetesinde çıkan bugünkü Bucaspor haberi.
Bucaspor da hafta başında Teknik Direktör değişikliği oldu geçen hafta ki yazımda biraz bahsetmeye çalışmıştım  zaten İlker hoca bırakacaktı ve yönetimle görüştükten sonra bıraktı yerine Fatih Uygun getirildi Kayserispor 
ZTK maçı ile göreve başladı.
İlker Seven hocam için üzüldüm,hakkında hayırlısı olsun,sezon başından beri 
1 kuruş para almadan,büyük baskılara rağmen ciddi bir özveri ile görevini en 
iyi şekilde yapmaya çalıştı ve bence başarılı oldu.
Sezon başından beri yaptığım bu değerlendirmelere kaybettiği maçlardan sonra bile görüş istediğimde büyük bir incelikle verdi,çok kaliteli bir insandır.
Katkıların için Teşekkürler,yolun açık olsun İlker Seven  hocam.
Fatih Uygun hocaya da Başarılar diliyorum.
Hacettepe de Tolga Doğantez - Taner Öcal kan değişikliği beklenen iyileşmeyi
gösteremedi.
Kulübümüzden açıklama
Bugün oynamış olduğumuz Anadolu Üsküdar 1908 maçında gerek maç öncesi gerek devre arası gerek ise maç sonunda yòneticilerimize ve teknik heyet ile futbolcularımıza Anadolu Üsküdar 1908 yöneticileri tarafından yapılan futbol dışı,sportmenlik ve fair play ruhundan uzak davranışları Nazilli Belediyespor camiası olarak şiddetle kınıyoruz.
Bizim için herşey şampiyonluk değil. Ne olursa olsun 3 puan olsun mantığının dışında Türk futboluna genç yetenekler kazandırmak ve fair play ruhu ile hareket etmek camiamız için dün de bugün de yarın da ilk önceliğimiz olmaya devam edecektir.
Kendi sahamızda ağırladığımız tüm rakiplerimiz dün olduğu gibi yarınlarda da fair play ruhu ile misafir olarak ağırlamaya iyi bir ev sahipliği yapmaya devam edeceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini önemle rica ederiz.
Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu
Yine kazanamadık.
Yeni Teknik Direktörümüz geçen sezon ki hocamız Ahmet Kazım Ertem oldu.Öncelikle Hayırlı olsun.Başarılar diliyorum.
Akhisar ZTK maçı ile göreve başladı.
Kupa maçları sürprizlere açıktır ki tarihimizde Süperlig ekibi Gençlerbirliği'ni elemiştik,bu turda BAL ekibi Amasyaspor 1.lig ekibi Denizlispor'u,Aydınspor 1923 Antalyaspor'u eledi,Trabzonspor 3.lig ekibi Çorum Belediyespor'u uzatmada eledi.Yani neden olmasın demiştik ama 7 ve 9.dk.larda yediğimiz gollerle maç başlamadan bitti ve geçen sezon yaklaşık 600 bin TL.lik bir gelir elde etmiştik gruplara kalarak bu sezon ondan da olduk.
Ahmet Kazım Ertem seçimine gelince hem şaşırdım hem şaşırmadım.Ahmet hoca geçen sezon hem saha sonuçları olarak başarısız olmuş hem de oyuncularla iletişimi kötü diye çok eleştirilmişti ve yollar ayrılmıştı bu yüzden şaşırdım.
Pek çok isimle görüşüldü hatta geçen hafta Selahattin Dinçel'in maçı izlediğini (anlaşamayacaklarını da yazmıştım),Ümraniye'yi çıkaran ama geçen hafta ayrılan Ahmet Taşyürek ile maddi konuda anlaşamadıkları v.s.gibi.
Ahmet Kazım Ertem de karar kılınması huyunu,suyunu bildikleri anlaşabilecekleri bir isim ve maddi şartlarının uygun olması ile başarısızlığın faturasının futbolculara çıkarıldığı anlamı uyandırdı ben de.
''Şimdi futbolcular düşünsün'' denilebilir.
Bu anlamda şaşırmadım.
Hoşgeldin Beraberlikler takımı Patronu Ahmet hoca da denilebilir.

Maça gelirsek,kötü bir maç oldu.Üsküdar takımı sahaya beraberlik için çıkmıştı sertlikle bozmaya,vakit geçirerek,yerden kalkmayarak oyunu soğutmaya çalıştılar ve bunu başardılar.Bizim içinde bulunduğumuz travmatik hal,kazanamama baskısı ve kupa yorgunluğu da tempo yapmamızı engelledi yakaladığımız 1-2 pozisyonu da değerlendiremedik klasik gol kısırlığımızla,yine bir klasiğimiz bireysel hatayı Sabri yine yaptı Allahtan rakip oyuncu boş kaleye üstten aşırttı auta gitti.
Ahmet hoca Çarşamba günü Akhisar'a karşı 1 gol,1 asist ile oynayan Mert Çapar'ı nihayet hak ettiği 11'e koymuş,Fatih Üge'yi kesmişti.Bir diğer olumlu hamlesi de Halil Zeybek'i forvet arkasına koymasıydı.
Maça başlangıcı doğruydu ama devamındaki hamlelerinde yine bir Ahmet hoca klasiği izledik son hamlesi hem geç hem yanlıştı.Halil Zeybek sakatlanıp çıktığında 79.dk.da her ne kadar O da formsuz olsa da Murat Tosun'u alıp çift forvete dönmeliydi 10 dk.kalmış maç 0-0 galibiyet lazımken gidip Mert Çakar'ı alması tamamen ''bari 1 puanı beraberliği kurtarayım'' düşüncesiydi.
Göremediğim Halil Zeybek'in direkten dönen şutu dışında 2 net pozisyonumuz vardı ; 
Soldan Mert Çapar'ın nefis kestiği ''Al da At'' ortasını maalesef Atilla gol yapamadı.Bunu atmalıydı.
Ve Sabri'nin bom boş plaseyi auta atmasıydı.
Bu maçı kazanacağımızı ve Keçiören maçını final havasına sokacağımızı düşünüyordum maalesef olmadı.
Takımın şu görüntüsü (içinde bulunduğu kazanamama psikolojisinin travmatik hali nedeniyle) maalesef yukarıya oynayan bir takım değil de alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir takım gibi.Bir türlü beklenen çıkış için,zinciri kırmak için lazım olan şey gerçekleşmiyor hoca değişti olmadı,ZTK da tur atlamak beklenen dopingi sağlayabilirdi olmadı,şu deplasman galibiyeti ilaç olabilirdi olmadı,önümüzde bu anlamda son şans Lider Keçiören'i yenmek bu treni de kaçırırsak artık kümede kalma,orta sıralar hedefinde bir takım oluruz.
9 maçta 5 gol attık.
Golcülerimiz Atilla ve Murat Tosun'un golü yok,Fatih 1 gol.
Büyük ümitlerle pahalı transfer olarak alınan Atilla da tık yok.

Başka takımlara bakıyoruz golcüleri ile yürüyorlar
Keçiörengücü : Yıldıray 6,Coşkun 5
İstanbulspor : Şaban 3
Diyarbakır : Deniz 5,Şeyhmus 3
Erzurum : H.İbrahim 6,Nobre 3
Sivas Belediye : Niyazi Batuhan 4
Kocaeli Birlik : Onur Garip 3 (3 maç cezalıydı)
Zonguldak : Onur Eken 3 Onur Eriş 3
Karagümrük : Mert Somay 5
Konya Selçuk : Seddar 3,Süleyman 3
Hacettepe : Mehmet Bektaş 4
Buca : Erkan Taşkıran 4
Kahramanmaraş : Yakup Ramazan 5
Of : Nevzat 2 Onur Ramazan 2,Mehmet Emin 2
Tepecik : Semih 3,Gökhan 2,Ömer Yalçın 1
Futbol takımlarında ''Atanınla tutanın iyi olacak'' klişesi vardır ki doğrudur. 
Bize bakıyoruz ne atanımız ne tutanımız iyi maalesef :((
Bu lig de her an her şey olabiliyor 2-3 maç seri galibiyet yapan takımlar örnek Sivas Belediye,Buca,Karagümrük,Pendik kendilerini birden kaç basamak yukarı atabiliyor.Biz yapamıyoruz işte o  seriyi :(

Üsküdar yöneticilerinin maç öncesi sergilediği centilmenlik dışı tavrı da anlayamadım,kınıyorum.

Son olarak Nazilli'nin meşhur dedikodu kazanı kaynıyor sürekli ben onların yalancısıyım bazı oyuncuların eski kötü alışkanlıklarının hortladığı yönünde kendileri kaybeder şahsi fikrim.
Galibiyeti getiren Onur Garip'in kafa golü
Onur Garip çok güzel kafa golü atmış.Atmaya da başladı,puanları da
kazandırıyor haliyle.
Sivas Belediyespor iyi bir çıkış yakalayıp 3.sıraya kadar yükseldiği 5 haftalık çıkışından sonra kaybetti ve 5.sıraya geriledi.
Fatih Akyel: 3 puan almayı bildik
Çok iyi oyun ortaya koymadıklarını ancak önemli olanın galibiyet olduğunu belirten teknik direktörümüz Fatih Akyel, “Zorlu ve mücadeleci maçtı. Aman aman oynamadık ama 3 puanı almayı bildik” dedi
Sivas Belediyespor maçının çok zor geçtiğini ve bunda maç ve yol yorgunluğunun önemli rolü olduğunu belirten teknik direktörümüz Fatih Akyel, “Bugün bizim için çok zor bir maç geçti. Hafta içi kupa maçı oynadık. Oyuncularımızda hem yol, hem maç yorgunluğu vardı. Bu oyunumuza da yansıdı. Rakibimiz ise kupa maçı oynamadı, dinlenmiş geldi. Bu onlar için avantajdı. İyi bir rakiple oynadık. Ligin en diri ekiplerinden biri” dedi.
ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK
Önemli olanın kazanmak olduğunun altını çizen teknik patronumuz Akyel, 
“Maça iyi motive olduk. Çok aman aman futbol oynamadığımızı açık yüreklilikle söyleyebilirim. Ama önemli olan kazanmak, galip gelmekti. Bu 3 puan bizim için değerliydi. Çok zor oldu, mücadeleci geçti. Önemli olan 3 puandı, kazandık” şeklinde konuştu. Akyel, Sivas Belediyespor’un da genç ve koşan bir takım olduğunu ve tebrik etmek gerektiğini sözlerine ekledi.
EMİN ADIMLA İLERLİYORUZ
Ligde 3 maçlık yoğun trafiğine yeniden girdikleri hatırlatılan Fatih Akyel, 
“Bu periyodu en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz günden beri yoğun bir maç trafiğimiz var. Allah’a şükürler olsun Ofspor maçını ve bu maçı almayı bildik. Büyükşehir Belediye Erzurum gibi bir takımdan da 1 puan aldık.  Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” sözlerini kaydetti.

Karagümrük forması giyen Erdinç Çepoğlu'nun Kahramanmaraşspor'a attığı gol. (via @ssailorr) https://t.co/xAdGKUl0Rd



Lige kötü başlayan ve ilk 6 hafta kazanamayan,kendi taraftarlarının bile ''bu takım bu sezon düşer'' dediği Karagümrük belki de sabrın meyvesini yiyor.

Başkan Cengiz Günaydın 6 hafta maç kazanamadıkları zaman dahi Teknik adamı Bülent Yenihayat'ın arkasında durdu,sabrettiler ve kazanmaya başladılar.

Son 3 maçı kazanarak 11 puanla 9.sıraya çıktılar.

Bülent Yenihayat hocamın maçla ilgili görüşleri şöyle ; 
''Hocam günaydın teşekkür ederim.Kupa maçından sonra artık lige odaklanmamız gerekiyordu o şekilde hazırlandık maça hızlı başladık maçın başında golü bulup rahatladık ilk yarı bu şekilde bitti ikinci yarı kontrol bizdeydi duran toptan bir gol daha bulup oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdik şimdiye kadar oynadığımız maçlarda en iyi futbolu oynayıp kazanmasını bildik.Tekrar söylüyorum genç bir takımız her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz.Ligin devamında da bu şekilde devam etmek istiyoruz.İlgine teşekkür ederim hocam kolay gelsin iyi çalışmalar ''

Kahramanmaraş takımı ciddi borç yükünü azaltmaya çalışıyor ve eldeki imkanlarla toplama da olsa her sezon takım kurup bu lig'te var olmaya çalışıyor
ancak taraftarların da tepkisini çekiyor.Başkan Fatih Mehmet Ceylan tek başına savaşmaya devam ediyor,diğer yandan taraftarlara sosyal medyadan büyük bir nezaketle cevap vermeye çalışıyor.Mesela takımın en önemli oyuncusu Mehmet Menderes Önkuzu yeni sözleşme imzalamışken neden son gün takımdan ayrıldı sorusuna Başkan oyuncunun kendisine gelip 31 yaşındayım bu maddi imkan bir daha elime geçmez,gitmek istiyorum dediğini kendilerinin verdiğinin 2 katı rakama 2 yıl için (250) Gümüşhanespor'a gittiği cevabını veriyor.

Maçı stad da izleyen Fırat VERAL(@ssailorr) kardeşimin maç yazısı şöyle ;
Hafta içi kupa mesaisi yapan iki takımın mücadelesi 10 derecelik bir havada oynandı bu sezon ilk kez bir lig maçını pazar günü oynayan ev sahibi ekipte her zaman olduğu gibi taraftarın desteği muhteşemdi. Her iki takımda hafta içi kupa maçlarından mağlubiyetle ayrıldı K.Maraş Kasımpaşa'ya 2-0 Karagümrük de Göztepe'ye 3-0 kaybetmişti her ekipte kupa maçındaki kadrolarını bozmadan bu maça çıktılar. Karagümrük galibiyet alamadığı 6 maçlık lig başlangıcından sonra oynadığı iki maçıda kazanarak bu maça çıktı konuk ekip ise kötü başladığı sezonda 4.haftadan itibaren 5 maçlık yenilmezlik serisiyle moral depolamıştı. MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI -5.Dk Seyircisinin desteğini arkasına alan Karagümrük maça hızlı başladı orta sahadaki paslaşmaların ardından sol tarafa açılan topta yapılan faulde serbest vuruş kazanan ev sahibi ekip bu duran topu etkili kullanamadı. -7.Dk Orta sahada kaptıralan top sonrası rakibine faul yapan Hakan Vural sarı kartla cezalandırıldı. -10.Dk Sağ taraftan Selçuk ile etkili bir atağa çıkan misafir ekipte yapılan ortada Erdinç araya girerek topu uzaklaştırdı. -11.Dk Orta sahayı hızlı geçen Karagümrükte Deniz'in pasında Mert Somay ofsayt pozisyonunda yakalandı. -12.Dk çıkarken kaptırılan topa çok iyi hareketlenen Halil Uysal orta denedi savunmadan dönen top sağ tarafa doğru açıldı Almanya Bölgesel ligi takımlarından Wattenschied'dan transfer Eren Taşkın çok düzgün bir vuruşla topu kalecinin sağından ağlara gönderdi ve GOL.1-0 -19.Dk Sağ taraftan hareketlenen Selçuk Kaban'a yapılan faul sonrası kazanılan serbest vuruşta Eser'in ortasında Gökcan kafayla uzaklaştırmak istedi boşta kalan topa Selçuk vurdu Birkan çok iyi bir kurtarış yaptı. -25.Dk Sağ taraftan gelişen atakta ceza sahası içine indirilen topa Mert Somay hareketlendi ve yerde kaldı bu pozisyonda Karagümrük penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi. -27.Dk İlk yarıda K.Maraş'ın Almanya doğumlu sağ açık oyuncu Selçuk Kaban etkili bir performans gösterdi onun ortasından Karagümrükte Batuhan topu sektirdi boşta kalan topa Yakup Ramazan Zorlu sert vurdu ancak top farklı bir şekilde auta gitti. -30.Dk Karagümrük zaman zaman rakip sahada şok presler uyguladı onlardan birinde Mert Somay topu çaldı ve Halil'e aktardı onun pasında ceza yayı yakınlarında Deniz sert bir vuruş yaptı ancak sonuç alamadı. -35.Dk Kahramanmaraş sağ taraftan korner kullandı Uğur Erdoğan'ın ayağının dışı ile yaptığı vuruş az farkla dışarı gitti. 37.Dk Savunma arkasına atılan etkili topta Mert kontrolü sağlayamadı top kalecide kaldı. -44.Dk Deniz Taşkesen orta sahada rakibine sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü. İKİNCİ YARI -47.Dk Savunma arkasına atılan etkili topa hareketlenen Deniz topu elli kontrol ettiği için tehlike olgunlaşamadan son buldu. -50.Dk Misafir ekip tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı Selçuğun vuruşu barajda kaldı. -52.Dk İkinci yarıya etkili bir başlangıç yapan Karagümrükte Halil Uysal yine maçın etkili isimlerindendi Batuhan'ın orta sahadan çalımlarla taşıdığı topa hareketlenen Halil'in ortasında Mert Somay vole ile bir vuruş yaptı boşta kalan topa hareketlenen Eren Taşkın kaleciye faul yaptı. -56.Dk Sağ taraftan kazanılan serbest vuruşta topun arkasına geçen Halil Uysal çok iyi ortaladı Erdinç Çepoğlu müthiş yükseldi ve topu ağlarla buluşturdu 2-0. -60.Dk Gol sonrası rakibine bir reaksiyon göstermeye çalışan misafir ekip pek de etkili olmayan ataklar geliştirdi ve kaptırılan toplarda kalesinde zaman zaman tehlikeler gördü. -66.Dk Sağ tarafta hareketlenen Halil Uysal müsait durumda topla buluştu ancak pozisyon ofsayt olarak değerlendirildi. -68.Dk Etkili gelişen kontra-atak da topla buluşan Mert Somay daha müsait pozisyondaki Burak ile topu buluşturmak istedi ancak pozisyon ofsayt ile son buldu. -71.Dk Kahramanmaraşspor adına sahanın en etkili ismi Selçuk sağ taraftan etkili bir orta yaptı tehlikeli olabilecek bir pozisyon Serhat Keskinsoy tarafından engellendi top kornere gitti. -75.Dk Karagümrük savunmayı iyi yaparak etkili ataklarla rakibinin üstüne gitmeye devam etti sağ tarafta yine sevdiği yerde topla buluşan Halil rakibinden kurtulup ceza sahasına girdi onun pasında topla buluşan Mert ekstra pası ile Deniz'e aktardı şut sonrası top bir kez daha Halil'in önünde kaldı yaşanan karambolde top kalecide kaldı. -86.Dk Bu kez sol taraftan gelişen Kahramanmaraş atağından içeri çevrilen topa iyi bir zamanlama ile kafa vuruşu yapan Yakup Ramazan Zorlu kaleyi bulamadı. -90+4 Karşılaşmanın son saniyelerinde kazanılan topta çok iyi hareketlenen Muhammed Akarslan'ın şutu yan ağlarda kaldı. Bu sonucun ardından Karagümrük üst üste 3.kez kazanarak çıkışını sürdür ve rakibinin 5 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı.Yavuzhan sol tarafta yine etkili oynadı Erdinç kademeleri ve attığı golle yıldızlaştı Halil Uysal ise yine bildiğimiz gibi takımını sırtlayan isimdi. Misafir ekip savunma zaafı ve orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliğinden dolayı mağlubiyete engel olamadı topun oyunda kalma süresi oldukça iyiydi ve çok sakatlık yaşanmaması keyifli bir maç izlememizi sağladı.

Fethiye takımında düşüş devam ediyor.İlk 2 maçı kazandıktan sonra son 7 maçtır kazanamıyorlar.(4 mağlubiyet,3 beraberlik) 
Bunda sakatlıkların da etkisi var ama neticede 14.sıraya kadar gerilediler.
Diyarbakır takımı 3 dakikada bulduğu 2 gol ile çok  önemli 3 puan aldı
ve 4.sıradan 3.sıraya yükseldi.

Lider Keçiörengücü 2 haftalık düşüş Kahramanmaraş beraberliği ve Diyarbakır yenilgisinden sonra Golcüsü Yıldıray Koçal'ın penaltı golü ile gülmüş.
Yıldıray Koçal Kahramanmaraş maçında penaltı kaçırmış ve 2-0'dan maç 2-2'ye gelmiş,öyle bitmişti.Yine çekinmeden topun başına geçmiş.
Konya Selçuk takımında Golcü Seddar Karaman'ın sakatlığı nedeniyle yokluğu takımı etkiliyor.Geçen hafta Abdülkadir Kuzey oynamıştı bu hafta ise sanırım hafta içi kupa maçında da 11 de başlayan Gençlerbirliği kökenli 21 yaşındaki Ayberk Altan oynamış.Süleyman Türkeş formasını Arif  Demir'e kaptırmış
60.dk.da oyuna girmiş sonucu değiştirememişler.

Zonguldak Kömürspor - İstanbulspor Maçı Özeti
Son 2 maçını kazanan moralli ve seyircisiz cezası biten ev sahibi  ekip son dakikada yıkılmış.
Özet den izlediğim kadarıyla ortada bir maç olmuş sonucu 90.dk.da bir duran top ta son  anda ayak koyan Onur Ergün boğalara  3 altın puanı getirmiş.
Zonguldakspor da Golcü Okan Eken'in yokluğu hissedilmiş hafif sakatlığı vardı yerine Sinan Uzun oynamış.Geçen hafta kolu kırılan Berkan Akdeniz ve sarı kart cezalısı Hüseyin Yılmaz diğer eksikleriydi.
4 maç seyircisiz oynama cezaları bitti bu maçı taraftarlarının önünde oynadılar.
İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak hocamın galibiyet sevinci paylaşımı ;

HAFTANIN NOTLARI
- 9 maçta 15 gol atıldı.Bu anlamda kısır bir hafta oldu geçen hafta 16 idi.
- 9 maçta 48 sarı,1 kırmızı kart gösterildi.
Pendikspor hiç kart görmedi.
- 9 maçın 1'i berabere, 5'ini ev sahibi,3'ünü deplasman takımları kazandı.
- Deplasmanda kazanan takımlar Pendik ve Diyarbakır ve İstanbul
- Bucaspor'da İlker Seven'in yerine Fatih Uygun getirildi.
Nazilli Belediyespor da Ahmet Kazım Ertem ilk lig maçına çıktı. 
-Hafta içi ZTK mesaisi vardı grubumuzdan 12 takımdan sadece Diyarbakır BŞB.
gruplara kaldı.
-11.hafta maçları hafta içi olacağı için 10.hafta maçları Cumartesi günü oynanacak.

GRUBUN ''EN LERİ ''
- En Fazla Galibiyet : Keçiörengücü (6)
- En Az Galibiyet : B.Ç.Tepecik,Anadolu Üsküdar,Of (1)
- En Fazla Mağlubiyet : Tepecik (6)
- En Az Mağlubiyet : Keçiörengücü,Diyarbakır (1)
- En Fazla Beraberlik : Zonguldak,Hacettepe,Üsküdar (4)
- En Az Beraberlik : Buca,İstanbul (1)
- En Çok Gol Atan Takım : BŞB Erzurum (17)
- En Az Gol Atan Takım : Anadolu Üsküdar (4)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Kahramanmaraş (17)
- En Az Gol Yiyen Takım : İstanbul (4)

HAFTANIN TAKIMLARI
DİYARBAKIR BŞB.
İSTANBULSPOR A.Ş.

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ
SERTAÇ KÜÇÜKBAYRAK (DİYARBAKIR BŞB.)
YALÇIN KOŞUKAVAK (İSTANBULSPOR A.Ş.)

HAFTANIN FUTBOLCULARI (KARE ASI)
HALİL İBRAHİM TUNA (BŞB.ERZURUM)
MEHMET SIDDIK İSTEMİ (DİYARBAKIR BŞB.)
ONUR ERGÜN (İSTANBULSPOR A.Ş.)
YASİN GÖRKEM ARSLAN (PENDİKSPOR)

SARI KART CEZALISI : 
4 SARI KART : 
Seyit Ahmet Han (Sivas Belediyespor)

SARI KARTLAR : 

6 SARI KART  :
Karahan Yasir Subaşı (Anadolu Üsküdar)

5 SARI KART  :
Veli Ortakçı (Hacettepe),Recep Metin (Tepecik)

KIRMIZI KARTLAR : 
- Dk.76 Emre Özkan (Bucaspor)

KENDİ KALESİNE GOL : 

KAÇAN PENALTI : 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder